Vores regnbuefamilie – Nicole og Maria

Regenbogenfamilie

Den største lykke findes ofte i de små ting – og af og til kommer den ikke alene

Hej! Vi er Nicole (45) og Maria (36), og vi bor i Hamborg i Tyskland. Vores rejse sammen begyndte tilbage i sommeren 2016. Men vi havde faktisk kendt hinanden i 10 år, inden vi blev et par.

Vi rørte ved hinanden tusind gange, uden at der skete noget. Så, efter tusind og én nat, sagde det pludselig bang og slog gnister.*

Afsted til Danmark

Det stod hurtigt klart for os, at vi gerne ville udvide vores lille familie, som dengang bare bestod af os to. Vi havde nøje overvejet det igennem længere tid og havde undersøgt flere forskellige muligheder.

I Tyskland er den juridiske situation omkring en sæddonors rettigheder stadig ret usikker. Derfor besluttede vi os for at søge behandling i udlandet.

Nogle af vores nære venner var blevet behandlet og havde fået barn med hjælp fra Diers Klinik, så vi lavede noget research på internettet for at finde mere information om klinikken.

Det endte med, at vi valgte at tage springe og bookede vores første konsultation med Diers Klinik.

Den første konsultation

I januar 2018 tog vi afsted til Aarhus til vores første møde.

Stort set alt, der kunne gå galt, gik galt på turen til Danmark. Bl.a. var vores tog forsinket, så rejsen føltes uendelig lang. Da vi endelig nåede Aarhus, blev vi heldigvis blev vi taget rigtigt god imod på vores hotel, som vi havde booket i tre dage.

Vi var både forventningsfulde og en smule nervøse, da vi næste morgen tog hen til Diers Klinik. Men så snart vi trådte ind ad døren, forsvandt alle vores bekymringer som dug for solen.

De søde damer i Diers Klinik tog imod os med åbne arme, og vi følte os hurtigt helt afslappede.

Vi fik en grundig forklaring om behandlingsforløbet, de nødvendige undersøgelser, ja alt hvad vi havde brug for at vide.

Forventningsfulde og med ro i sindet forlod vi derfor klinikken efter samtalen og vendte hjem til Hamborg.

Valg af donor

Næste step var at finde den perfekte sæddonor.

Først blev vi enige om donorkategorien, og derefter gennemgik vi uafhængigt af hinanden adskillige donorprofiler.

Og da det var tid til, at vi skulle sammenligne vores lister med donorfavoritter, viste det sig, at vi begge havde valgt den samme donor som nummer 1.

Skæbnen havde talt, og beslutningen gav sig selv.

IUI-behandling – en følelsesmæssig rutsjetur

Der gik omkring 9 måneder, før vi startede selve fertilitetsbehandlingen op.

Natten inden den første inseminationsbehandling lukkede jeg nærmest ikke et øje. Jeg var ekstremt spændt og nervøs.

Heldigvis blev det en gentagelse af oplevelsen fra vores første besøg i Diers Klinik. Da vi ankom til klinikken, blev vi mødt med den samme varme som sidst. Vi fik alt forklaret én gang til, så vi var fuldt forberedte.

Efter en kort ventetid var det tid til behandling. Cecilie tændte den stærke lampe i behandlingsrummet og kom med en kæk bemærkning: “Jeg har sørget for den romantiske belysning.”

Det løsnede den spændte stemning op at få et godt grin, og vi var helt afslappede ved inseminationen. Det var et ganske særligt øjeblik.

Det lykkedes ikke at blive gravid ved det første forsøg. Så i marts 2019 tog vi til Aarhus for tredje gang.

To uger senere skete det, vi havde ventet og håbet på – en positiv graviditetstest!

Verden stod stille et øjeblik, og vi kunne næsten ikke tro vores held.

I december 2019 holdt vi vores lille mirakel i armene. Endnu en gang blev vores verden vendt på hovedet, og en overvældende lykke og kærlighed strømmede igennem os.

Tid til endnu en familieforøgelse

Der gik ikke lang tid, før vi besluttede, at vores søn ikke skulle være enebarn.

Så i marts 2021 begav vi os igen til Aarhus. Spændingen og forventningen var lige så intens som første gang, og endnu engang blev vi mødt med varme og omsorg.

Denne gang brugte vi det meste af tiden på at sludre med personalet i klinikken, som spurgte ind til vores søn og vores nye liv som forældre. Vi viste billeder af vores lille vidunder, og stemningen var utrolig hyggelig og afslappet.

Ventetiden på de 14 dage, før vi kunne tage en graviditetstest, virkede denne gang en smule mere overkommelig. Vores søn sørgede for at holde os travlt beskæftiget det meste af tiden😊

Da øjeblikket kom, var graviditetstesten positiv! Efter første forsøg! Vi var ovenud begejstrede og lykkelige.

Den største lykke kommer ikke alene

OG, som nogen måske allerede har gættet:

Den største lykke findes ofte i de små ting, og nogle gange kommer den ikke alene!

Under den første ultralydsskanning fik vi af lægen forklaret, hvad vi så på skærmen. Da hun var færdig med at forklare, pegede jeg på skærmen og spurgte: “Og hvad er det?”

Lægens svar var,

Det er, hvad du tror, det er. Tillykke, I venter tvillinger!

De næste par minutter føltes som en trance. Vi var overvældet af glæde. Kunne næsten ikke tro det var sandt I november 2021 kunne vi holde vores tvillinger i vores arme.

Vores ældste er nu 3,5 år, og tvillingerne er 1,5 år.

Vi ser ofte på vores børn og føler en enorm taknemmelighed. Taknemmelighed for vores familie, taknemmelighed for vores børn.

Det har betydet alverden for os, at klinikker som Diers Klinik eksisterer. Uden dem ville vi ikke have kunnet realisere vores drøm om en familie.

TUSIND TAK❤

Blogindlæg af Maria, stolt mor til 3.

Citatet markeret med * i dette blogindlæg er fra en kendt tysk sang ved navn “Tusind og en nat”.