Intet krav til BMI

Vi behandler også kvinder og par, som har for højt BMI ift. kravene i det offentlige.

Vores erfaring viser os, at chancerne for at opnå graviditet ikke er dårligere, så længe kvinden ellers er sund og rask og har en regelmæssig cyklus.

Regelmæssig cyklus er nødvendig

Vi ønsker ikke at BMI skal være en hindring for kvinder, der har et graviditetsønske. Samtidig vil der dog være mange kvinder, som vi desværre ikke kan hjælpe her på klinikken.

Det gælder især kvinder, som ikke har en cyklus. På Diers Klinik tilbyder vi kun den behandlingsform, der hedder insemination. Inseminationsbehandlingen hos os udføres i naturlig cyklus. Hvis kvinden ikke har en nogenlunde regelmæssig cyklus, vil vi derfor desværre ikke kunne være behjælpelig med et behandlingsforløb hos os. 

Overvægtige kvinder, som ikke har en cyklus, kan ofte have gavn af at tabe sig. Et vægttab kan hurtigt have en positiv indflydelse på ens fertilitet og cyklus uden at man skal stile efter et bestemt BMI.

Vægttab kan øge chancerne

Mange af vores klienter ønsker et vægttab sideløbende med at de ønsker at opnå graviditet. Presset om at nå et bestemt tal på vægten inden man kan opstarte behandling, kan dog nogle gange have modsat effekt. 

Vi ønsker derfor at hjælpe vores klienter ved at tilbyde kostvejledning, hvor man kan starte selve inseminationsbehandlingen op sideløbende. 

Dette tilbud, kan I læse mere om her.

Kontakt os for nærmere information