kostvejledning

Kostvejledning i forbindelse med din fertilitetsbehandling

Overvægt kan have indflydelse på kvindens cyklus, fertilitet og dermed chancer for at opnå graviditet. Vi har ikke noget krav til en bestemt vægt eller et BMI inden opstart af inseminationsbehandling her på klinikken. Dog ved vi, at mange af vores klienter har et ønske om et vægttab for samtidig at øge deres chancer for hurtigere at opnå graviditet. Det vil vi meget gerne bakke op omkring her på klinikken.

Nadia Diers Klinik

Vores medarbejder Nadia blev i foråret 2022 uddannet certificeret kostvejleder og nu kan vi endelig tilbyde vores klienter et forløb med kostvejledning.

Forløbet vil vare i 12 uger og koster på nuværende tidspunkt kun 1500 kr. Hvis du ønsker at tilkøbe kostplaner, vil dette også være en mulighed.

Hvordan starter jeg op?

 • Journalsamtale
  Forløbet tilbydes vores klienter, der som minimum har haft den indledende journalsamtale med os. Hvis ikke du har haft en samtale med henblik på et behandlingsforløb endnu, kan denne bookes her.

 • Kontakt Nadia på mail
  Send en mail til os (info@diersklinik.dk) for at blive kontaktet af Nadia.
  HUSK at skrive ”kostvejledning” i emnefeltet.
  Nadia vil herefter kontakte dig på mail for at aftale nærmere. Da Nadia ikke er i klinikken hver dag i løbet af ugen, gør vi opmærksom på, at der kan være længere svar tider end ellers.

 • Selve forløbet
  Forløbet er sat til at vare i 12 uger. Du aftaler med Nadia, hvor ofte du skal komme ind på klinikken. Derudover står hun til rådighed på mail ift. sparring omkring alt det, der er svært i forbindelse med dit vægttabsforløb.
  Du må gerne påbegynde/fortsætte dit behandlingsforløb samtidig med kostvejledningen, ligesom det vil være muligt at påbegynde kostvejledningsforløbet inden selve behandlingsforløbet.

Vil du vide mere?

Du kan altid kontakte os helt uforpligtende for at få mere at vide omkring vores tilbud. Hvis du ønsker, at Nadia ringer dig op for at I kan få en uforpligtende snak, kan dette også nemt aftales.

Derudover kan du altid snakke med Nadia om mulighederne, når du kommer i klinikken i forbindelse med en behandling. Dog skal vi gøre opmærksom på, at Nadia ikke er på klinikken alle ugens dage. Spørg gerne en af vores andre kolleger, som efterfølgende kan bede Nadia om at kontakte dig.

Husk at vi altid står til rådighed ved spørgsmål.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig!