IUI
Gratis samtaler - book her

Opstart kræver blot en journalsamtale

Inden du starter på behandlingen, skal du have en journalsamtale. Er du i et forhold, vil vi også meget gerne møde din partner til samtalen. Du må selvfølgelig også gerne tage en veninde eller et familiemedlem med til samtalen, hvis du ønsker dette.

Få svar på dine spørgsmål

Journalsamtalen foregår i rolige og trygge rammer, og vi tager udgangspunkt i dig og de ønsker, du har til dit forløb. Vi taler om, hvordan selve behandlingen kommer til at foregå, hvordan du bedst muligt forbereder dig, og så har du selvfølgelig mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, du har.

Det er vigtigt for os, at du efter journalsamtalen har en klar forestilling om, hvad der kommer til at ske, og at du føler dig forberedt og tryg med henblik på din fertilitetsbehandling.

Bestil tid til din journalsamtale 

Vi afholder samtaler alle ugens dage mellem kl. 10 og 15. Samtalen varer 30-45 minutter og vi anbefaler, at journalsamtalen afholdes senest en måned inden første insemination. Samtalen kan naturligvis også afholdes med kortere varsel. 

Klik på knappen ovenfor eller nederst på siden for at få adgang til vores kalender med samtaletider. Du bestemmer selv, om samtalen skal afholdes på klinikken, som videosamtale eller almindelig telefonsamtale. 

Efter samtalen kan behandlingen starte op lige så snart du er klar og alle nødvendige blodprøver foreligger. Om du ønsker opstart ugen efter samtalen eller først et halvt år senere, er helt op til dig.

Spørgeskema

Efter du har gennemført bookingen bliver du sendt tilbage til vores hjemmeside, hvor vi vil bede dig om at udfylde et spørgeskema. Vi skal have modtaget spørgeskemaet inden samtalen afholdes. 

Siden vil fremstå med engelsk tekst, men du skal blot følge det danske link for at få spørgsmålene på dansk. 

Alternativt kan du følge dette link for at udfylde spørgeskemaet.

Valg af sæddonor og ægløsningstest

Til samtalen imødekommer vi – så vidt muligt – de ønsker, du har til en sæddonor. Vi præsenterer dig for donorer fra Born Donor Bank og Livio Sperm Bank, som vi har et stort kendskab til, og forklarer, hvordan du reserverer eller køber en donor inden behandlingen. Du læse mere om donorkategorierne på vores side omkring donorvalg. Desuden forklarer vi gerne muligheden for køb af donorsæd gennem andre sædbanker og hvilke forhold du i så fald skal være opmærksom på.

Ønsker du behandling med partnersæd, forklarer vi præcist, hvordan dette foregår og hvordan du og din partner opnår den bedst mulige sædkvalitet til behandlingen.

Hvis du har en ven eller bekendt, som du ønsker skal være donor/far til dit barn, er dette også en mulighed. For at dette er muligt, skal vi også føre en samtale med ham, så alle involverede er klar over, hvilke konsekvenser dette valg har for både jer og barnet.

Til samtalen vil vi også forklare dig helt præcist, hvordan og med hvilke ægløsningstest du skal teste, for at vi kan finde rette tidspunkt for behandlingen. Læs evt. vores blogindlæg heromkring inden samtalen. 

Vi glæder os til samtalen!

Book tid til samtale her