Vi har specialiseret os i insemination

Diers Klinik hjælper dig med at opfylde dit ønske om at få et barn. Vores fertilitetsklinik befinder sig i hjertet af Aarhus, hvor vi har specialeret os i inseminationsbehandling.

Høj succesrate

Vi har en af de bedste succesrater i landet, og vores inseminationsbehandlinger bliver oftest udført i naturlig cyklus, dvs. uden brug af hormoner eller anden medicin. Klinikken holder derfor åbent 365 dage om året, så vi altid kan gennemføre behandlingen på rette tidspunkt.

Vi tror på, at omgivelserne og stemningen i klinikken skaber de optimale rammer for en vellykket behandling. Derfor vil du hos Diers Klinik opleve hyggelige og trygge rammer, hvor der er tid og overskud til at tage sig af dig gennem hele forløbet.

Vi tilbyder insemination med både donorsæd og med din partners sæd. Vi kan også nedfryse sæd til senere insemination, hvis din partner ikke kan være tilstede på selve inseminationsdagen. Inden inseminationsbehandlingen laver vi altid en ultralydsscanning, for at sikre os at tidspunktet er optimalt.

Læs videre om forløbet her:
Journalsamtalen
Forberedelsen
Donorvalg