IUI
Sommertilbud! 50% rabat på iUI-behandlinger

Insemination (IUI)

Hos Diers Klinik er vi specialiseret i inseminationsbehandlinger, som tilbydes med både partner- og donorsæd.

Ved inseminationen føres oprenset sæd op i livmoderen vha. et sterilt kateter, hvorefter befrugtningen finder sted på naturlig vis. 

Et behandlingsforløb med insemination består af følgende steps:

Vi har ingen ventetider og behandlingsforløbet kan derfor påbegyndes, når du ønsker det. 

Høj succesrate på inseminationsbehandling

Vi har en af de bedste succesrater i landet, og vores inseminationsbehandlinger bliver oftest udført i naturlig cyklus, dvs. uden brug af hormoner eller anden medicin.

Klinikken holder derfor åbent 365 dage om året, så vi altid kan gennemføre inseminationen på rette tidspunkt. Dette har vi gjort siden 2006 og vores statistik viser i høj grad, at denne tilgang bærer frugt. Du kan se vores aktuelle statistik her.

Vi tror på, at omgivelserne og stemningen i klinikken skaber de optimale rammer for en vellykket insemination. Derfor vil du hos Diers Klinik opleve hyggelige og trygge rammer, hvor der er tid og overskud til at tage sig af dig gennem hele forløbet. 

Hvis man står på venteliste til opstart i det offentlige, er man hjertelig velkommen til at forsøge hos os uden at miste pladsen på ventelisten.

Vi tilbyder ligeledes behandling, hvis din nuværende klinik f.eks. holder lukket i sommerferien. 

Insemination med donor eller partnersæd

Vi tilbyder insemination med både donorsæd og med din partners sæd.

Vi kan også nedfryse sæd til senere insemination, hvis din partner ikke kan være tilstede på selve inseminationsdagen.

Inden inseminationsbehandlingen laver vi altid en ultralydsscanning, for at sikre os at tidspunktet er optimalt og først herefter forberedes sæden til inseminationen.

Hvis du har en ven eller bekendt, som ønsker at være kendt donor, er dette også en mulighed hos os. Det kan du læse mere om her.