Livet med et donorbarn

På Diers Klinik er vi udmærket klar over, at rejsen langt fra er slut, når du går herfra og venter et donorbarn. Ligesom vi er her for dig i processen inden behandlingen og graviditeten, så ønsker vi også at give dig den bedst mulige start på livet som donorforældre.

Liza Diers, som startede klinikken tilbage i 2006, har selv stået i samme situation og fået tre vidunderlige donorbørn. Hun ved derfor lige præcis, hvilke spørgsmål man har inden behandlingen går i gang, og hun ved, om nogen, også, hvilke udfordringer man møder, når man er blevet forældre til et donorbarn. Disse erfaringer og oplevelser har hun ønsket at dele og på den måde har hun altid haft et ønske om at hjælpe andre, som står i samme situation og som gør sig de samme bekymringer.

På www.donor-barn.dk kan du læse Lizas egen fortælling, om at blive mor til et donorbarn, og hvilke fordomme hun har mødt på sin vej. Derudover kan du også møde andre donorforældre, som fortæller deres personlige historie, samt fortællinger fra den anden side – nemlig direkte fra donorbørnene selv..

www.donor-barn.dk

Lav din egen bog

Kunder hos Diers Klinik får 50% på bogen

Vi ved at mange især gør sig tanker om, hvornår og hvordan barnet skal have at vide, at han eller hun er et donorbarn. I den forbindelse har børnebøger været en stor hjælp for Liza og også mange andre donorforældre benytter sig af denne mulighed, når de skal tage snakken med deres donorbørn. Men hver situation er unik, og det kan være svært at finde en bog, som netop fortæller dit barns historie.

I den forbindelse har Liza været med til at udgive en børnebog til donorbørn, som kan designes unikt til hvert enkelt barn. Fortællingen er skrevet, men som forældre kan man selv få lov til at lave om i teksten og man kan uploade private fotografier, som passer til barnets liv. På den måde kan barnet få en bog med historien om, hvordan han eller hun kom til verden, og det vil være en bog, som kan læses højt igen og igen

Du kan designe din egen bog her

Hils på Aksel og Esther

Aksel og Esther fortæller i en række filmklip om deres liv som donorbørn og de overvejelser de gør sig heromkring.

Aksel og Esther er donorbørn.mp4 from Diers Klinik on Vimeo.