Donorbørn

Livet med et donorbarn

Vi er udmærket klar over, at rejsen langt fra er slut, når du går herfra og venter et donorbarn. Det ved vi nemlig af egen erfaring.

Egen erfaring

Liza Diers, som startede klinikken tilbage i 2006, har selv stået i samme situation og fået tre vidunderlige donorbørn.

Hun ved derfor lige præcis, hvilke spørgsmål man har inden behandlingen går i gang, og hun ved, om nogen, også, hvilke udfordringer man møder, når man er blevet forældre til et donorbarn.

Disse erfaringer og oplevelser har hun ønsket at dele og på den måde har hun altid haft et ønske om at hjælpe andre, som står i samme situation og som gør sig de samme bekymringer.

Du kan læse Lizas historie her på siden, hvor hun fortæller om sine overvejelser inden behandlingen og hvilken rolle donoren spiller i deres liv i dag.

Fortællinger

Lizas børn har altid vidst, at de var donorbørn og det har ført til sjove situationer undervejs. Hun har fortalt os om dengang hendes datter pludselig kaldte alle mænd for “far”, fordi det gjorde de andre børn i børnehaven. Den historie kan du læse her på vores blog.

Du kan også læse historien om Steffi og Jonas fra Tyskland, som fik deres drøm om et barn opfyldt hos os ved hjælp af en donor, fordi Jonas er transkønnet. 

Hils på Aksel og Esther

Aksel og Esther er donorbørn. De fortæller her i en række filmklip om deres liv som donorbørn og hvilke overvejelser de gør sig omkring det at være et donorbarn.

 

Aksel og Esther er donorbørn.mp4 from Diers Klinik on Vimeo.