Høj succesrate = Gode chancer for graviditet

På Diers Klinik gør vi alt hvad vi kan for at gøre vores succesrate så høj som muligt. Vi har en meget høj succesrate for inseminationsbehandling med både donorsæd og oprenset partnersæd.

Det betyder at dine eller jeres chancer for at opnå graviditet er særdeles gode ved inseminationsbehandling.

Graviditetschancerne afhænger dog også især af kvindens alder, hvilket afspejles i vores statistik længere nede på siden. 

Det rette tidspunkt

Vi gør meget ud af at finde det helt rigtige tidspunkt for inseminationen for at give de bedste chancer for at opnå graviditet.

Kvinden, som skal insemineres, scannes altid inden inseminationsbehandlingen for at sikre bedst mulige betingelser for at behandlingen skal lykkes.

Desuden tjekker vi altid sædkvaliteten og sikrer at denne er i top inden inseminationsbehandlingen udføres. Det betyder, at en sædprøve fra en donor, som ikke lever op til forventningen, ikke vil blive brugt til behandling. 

Hvis behandlingen gennemføres med partnersæd, sikrer vi os ligeledes at kvaliteten er god nok til en insemination efter oprensningen. Hvis vi vurderer at kvaliteten ikke er tilstrækkelig, vil vi anbefale jer at undlade behandlingen.  

Statistik

På Diers Klinik holder vi løbende statistik med vores inseminationsbehandlinger og vi er meget stolte af vores succesrate.

Herunder ses vores statistik for inseminationsbehandlinger her på klinikken, hvor succesraten er aldersopdelt.

Statistiske tal for graviditeter i 2021 på Diers Klinik:

For kvinder i alderen 18 – 34 år er graviditetschancen 30 % pr. insemination

For kvinder i alderen 35 – 39 år er graviditetschancen 24 % pr. insemination

For kvinder i alderen 40 – 45 år er graviditetschancen 12 % pr. insemination