Diers Klinik er en fertilitetsklinik i hjertet af Aarhus

Vi er specialister i inseminationer

Diers Klinik befinder sig i hjertet af Aarhus, hvor vi hjælper både singler, lesbiske, samt heteroseksuelle par med at opfylde deres ønske om et barn. Vi har specialiseret os i inseminationsbehandlinger med donor- eller partnersæd.

Som privatklinik kan vi som udgangspunkt tilbyde alle kvinder eller par behandling, også uden en henvisning fra egen læge. Desuden har vi ikke samme krav til BMI, som det er tilfældet i det offentlige. Så hvis du eller I er blevet afvist pga. forhøjet BMI, kan du/I sagtens starte et behandlingsforløb hos os.

Vi har ingen ventetider og du/I er derfor velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille en tid til den indledende journalsamtale med kort varsel. Efter den første samtale, er det op til dig/Jer, hvornår den første behandling skal gennemføres.

Klinikken har åbent 365 dage om året, og det vil derfor være muligt at blive behandlet i enhver cyklus, uanset hvilken ugedag/helligdag ægløsningen falder.

Her i klinikken går vi alle meget op i den enkelte kvindes eller det enkelte pars situation og vi ønsker at tilbyde alle det bedst-mulige forløb i hyggelige og trygge omgivelser.

Vi glæder os til at byde dig/Jer velkommen her i klinikken!

I videoen nedenfor kan du/I se jer omkring i vores klinik.

NB: Vi gør opmærksom på at hvis du har symptomer på COVID19, så kan vi ikke tage imod dig her på klinikken – læs mere om dette her.