Articicial insemination

Privat fertilitetsklinik i hjertet af Aarhus

Diers Klinik er specialister i inseminationsbehandling (IUI)

Diers Klinik befinder sig i hjertet af Aarhus, hvor vi hjælper både singler, lesbiske samt heteroseksuelle par med at opfylde deres ønske om et barn.

Klinikken har eksisteret siden 2006, hvor Liza og hendes kone selv ønskede at stifte familie. På det tidspunkt var det ikke som i dag muligt for lesbiske par, at få fertilitetsbehandling. Hvordan Diers Klinik blev til, kan du læse mere om i dette blogindlæg.

Vi har specialiseret os i inseminationsbehandlinger med både donor- og partnersæd. Behandlingen hos os foregår primært i naturlig cyklus, hvilket betyder at kvinden ikke skal tage hormoner. 

Som privat fertilitetsklinik kan vi som udgangspunkt tilbyde alle kvinder eller par behandling. Det kræver ikke nogen henvisning fra egen læge, hvis man ønsker opstart hos os.

Desuden har vi ikke samme krav til BMI, som det er tilfældet i det offentlige. Hvis du eller I er blevet afvist pga. forhøjet BMI, kan et behandlingsforløb hos os alligevel påbegyndes. Vi kræver kun at kvinden har en nogenlunde regelmæssig cyklus.

Start i behandling uden ventetid

Vi har ingen ventetider og du kan derfor helt selv bestemme, hvornår du ønsker opstart.

Det første du skal gøre, er, at booke en tid til den indledende samtale via dette link. Samtalen og herefter er det op til dig, hvornår den første behandling skal gennemføres.

Klinikken har åbent 365 dage om året, og det vil derfor være muligt at blive behandlet i enhver cyklus, uanset hvilken ugedag eller helligdag ægløsningen falder.

Du kan læse mere om, hvad  selve inseminationsbehandlingen indebærer, her

Vi glæder os til at byde dig/Jer velkommen her i klinikken!