Det siger vores kunder om deres forløb

Læg en hilsen

Hvis du ønsker at skrive en hilsen til os og være med til at fortælle andre om dit forløb hos os i klinikken, kan du skrive en hilsen her. 

Vi glæder os til at læse den!

Vi vil sige tusind tak for en skøn oplevelse, som jeg var lidt tilbageholdende overfor indtil den indledende samtale – men det blev gjort til skamme.

Det var et afslappende miljø, intet skete uden man var informeret og Winona inddragede os meget på dagen.

Vi fik en positiv test efter første besøg, og ser nu frem til sommer, hvor vi gerne skulle blive én til i vores familie.

Camilla / 29.10.2023

Hej,
Jeg tog et valg om at blive solomor og jeg var så heldig, at det lykkedes i første IUI forsøg hos Diers! Igår så jeg mit barns lille hjerte blinke og det var det bedste i hele mit liv.
Forløbet har været utroligt nemt for mig, selvom jeg frygtede det værste, da jeg ikke måtte få hjælp af det offentlige pga en BMI på 36. Men Diers gjorde min rejse dejligt nem. Jeg skulle ikke selv stå for at bestille strå til klinikken, da de har en masse liggende, så alt var simpelthen så let for mig. Det har været guld værd, at nogen omfavner og hjælper en, selvom man er “for tyk til at blive mor” set i det offentliges øjne.
Jeg er super taknemmelig for deres hjælp og vil altid kun kunne anbefale dem.
Tak til alle hos Diers og til min donor. I har gjort mig til verdens lykkeligste mor.

Malene/ 24.05.2023

Vi har haft den aller bedste oplevelse hos Diers, ved vores første inseminering, af dygtige Nadia. Nadia er enormt sympatisk, rolig og professionel i sit arbejde, og det betyder alt, når man kommer til et sted, med følelserne helt uden på tøjet, at der står en person, der rummer alt det, og samtidigt er meget professionel i sit arbejde. Vi er dybt taknemmelige for vores behandling hos Diers.
Desuden har vi også haft flere spørgsmål i vores forløb, som altid er blevet taget godt imod, og besvaret hurtigt, både på telefon og mail af de dygtige ansatte på Diers. Diers er en klinik, som min mand og jeg, til enhver tid, vil anbefale andre, der går med et ønske om at blive forældre, at besøge!

Line / 20.04.2021

Hej, I har hjulpet os med at blive gravide to ud af to gange. Det er vi meget taknemmelig for.

Peter og Helene / 28.12.2019

Hej
Jeg har haft et helt igennem skønt forløb hos Diers. De gange jeg har været på klinikken har alle altid været søde og imødekommende. Jeg har også altid oplevet en hurtig respons på mails vedr. diverse spørgsmål.
alt i alt kan jeg varmt anbefale Diers til alle andre 🙂

Camilla Christensen / 08.10.2019

Jeg sidder nu med min dejlige søn som bliver 5 måneder om 3 dage og er så taknemmelig for jeres hjælp. Det var så rart når man snakkede med jer, I var super hjælpsomme. Jeg var så heldig at blive gravid i første forsøg 🙂

Jeg havde et fantastisk forløb hos jer og er så taknemmelig. Jeg anbefaler jer helt klart til andre, som også vil have donorbarn.

Malene Christel Larsen / 27.09.2017

Jeg kan ikke andet end være fuldt ud tilfreds og glad for den supergode behandling, jeg har fået på Diers, da jeg som enlig skulle insemineres i april. Det lykkedes i første forsøg, og nu glæder jeg mig til at få en lillebror til min dreng på 5 år til januar. Jeg vil varmt anbefale klinikken til andre, der har brug for fertilitetsbehandling.

Linda / 07.08.2012

Vi vil takke for hyggelig og imøtekommende ankomst til klinikken 24 Juni 2012 og vi er utrolig glad for den positive testen vi fikk den 7 Juli 2012 etter første forsøk 🙂

Ida & Tonje / 09.07.2012

Ville lige sige Hej, og fortælle hvor lykkelig jeg er over at havde taget valget om et donorbarn som jeg føde i juli 2011. En søn som kom i første forsøg. Jeg har allerede fortalt andre der går med tanker om at få et donorbarn om jeres dejlige klinik og hvor søde og imødekommende i er.

Anonym / 02.02.2012

Tak for utrolig god behandling og rådgivning, da beslutningen om at blive mor til et donorbarn skulle træffes. For fem dage siden blev jeg mor for første gang. Min vidunderlige søn blev undfanget i første forsøg på Diers Klinik. Verdens dejligste dreng 🙂

Anonym / 24.09.2011

For snart et år siden blev jeg gravid på Diers Klinik efter et meget behageligt og professionelt forløb.

Vi er to forældre, der derfor absolut kun kan videregive vores varmeste anbefalinger.

Diers Klinik kan vi takke for vores vidunderlige tre måneder gamle søn, og vi vil ikke tøve med at bruge klinikken igen, når vi forhåbentlig skal beriges med endnu et barn engang i fremtiden.

Anonym / 03.01.2011

Har lige stået og betragtet min skønne lille datter, på 2,5 år, som er blevet til på Diers klinik. Når jeg kigger på hende, ved jeg lige præcis, hvorfor jeg her om en uge eller to, igen besøger jeres hyggelige klinik, for at blive gravid igen.

Kan overhovedet ikke forestille mig at skulle insemineres andre steder, end hos jer. Stor tak for super behandling !

Lotte / 11.01.2010

Vi har en lille lækker guldklump, som I har hjulpet til verden og vi vil bare sige tak for et super forløb. Vi glæder os til at skulle komme hos jer igen, når det bliver tid til en lillesøster eller lillebror.

Det er dejligt at komme på Diers Klinik, hvor der er en uformel og afslappet atmosfære og hvor man altid føler sig velkommen og i trykke hænder.

To stolte mødre / 07.11.2009

Jeg sidder i øjeblikket med en dejlig stor mave og venter bare på at føde mit donorbarn der er undfanget i første forsøg hos Diers Klinik.

Jeg er så lykkelig for at have fået muligheden for igen at blive mor, denne gang med en donor som far.

Den behandling jeg som enlig kvinde har fået hos jer, har været fantastisk. I er meget professionelle og søde og jeg glæder mig meget til at kunne sende jer et billede af min søn om små 6 uger.

Jeg vil helt sikkert bruge Diers Klinik igen hvis jeg skal have een mere … og det skal jeg nok.

Stort knus og tak til jer begge.

Lea / 12.08.2009

Vi har været rigtig glade for den behandling, vi har fået. Den har fuldt ud levet op til vores forventninger. Vi har følt, at der er blevet taget rigtig godt imod os, at vi er blevet taget seriøst og at behandlingen har været meget personlig og rettet mod netop vores ønsker og behov. Det har været utroligt rart og trygt, at vi altid har kunnet ringe, hvis vi har været i tvivl om noget, og i klinikken har der altid været god tid til at snakke og stille spørgsmål. Det har desuden været rigtigt dejligt, at I inseminerer på stort set alle tidspunkter, så behandling med hormoner har kunnet undgås.

Nina og Line / 05.08.2009

Jeg er veldig godt fornøyd, og deres klinikk er et veldig bra tilbud…. og dere to Liza og Kristine er noe hyggelige kvinner, som gjør jobben godt man føler seg trygg med det samme man kommer inn døra hos dere :-)……. )

Carina / 19.06.2009