Inseminationsbehandling

Ønske om graviditet med partner

På Diers Klinik hjælper vi mange par, som i længere tid uden held har forsøgt at opnå graviditet derhjemme.

Mange af de par ønsker ikke at skulle vente i så lang tid på at kunne påbegynde behandling i det offentlige og søger derfor hjælp i vores privatklinik. Vi vil gerne pointere, at det ikke påvirker jeres plads på ventelisten til behandling i det offentlige, at I påbegynder behandling hos os. 

Andre par, som vi har hjulpet, er kommet hos os, fordi de er blevet afvist i det offentlige pga. for højt BMI. Hos os er det vigtigste, at kvinden har en stabil cyklus for at vi kan tilbyde behandling – også til trods for et forhøjet BMI.

Behandling med partnersæd

Hvis I ønsker at opstarte behandling, vil første skridt være at booke en tid til den indledende journalsamtale

Efter samtalen er afholdt, er det nødvendigt at I begge får foretaget de lovpligtige blodprøver. Så snart svarene på disse foreligger, kan første inseminationsbehandling påbegyndes. 

Inseminationsbehandlingen gennemføres i naturlig cyklus og vi retter os derfor efter kvindens ægløsning. Klinikken er åben 365 dage om året, så I kan altid komme til behandling uanset hvilken ugedag ægløsningen finder sted.

Ikke klar til at starte i behandling?

Optimér jeres chancer derhjemme

Hvis ikke I føler jer klar til at starte op i behandling, vil vi gerne hjælpe jer med at optimere jeres chancer for at opnå graviditet derhjemme. 

Mange kvinder har et ønske om et bedre indblik i deres cyklus. De ønsker en større forståelse for hvornår de har ægløsning, hvad det egentlig vil sige og hvordan de alt i alt optimerer mulighederne for at opnå graviditet allerede fra begyndelsen.

Vores tilbud er også til mænd, der gerne vil være støttende og hjælpe, men som i bund og grund mangler indblik i processen for at føle, at de har noget at byde ind med.

Tilbud til jer, der vil prøve derhjemme

Samtale, scanning og sædvurdering

En uforpligtende samtale om kvindens cyklus
Vi gennemgår, hvad der sker med kvinden inden, under og efter ægløsning. Hvad vil det sige at have ægløsning og hvornår det er optimalt at være sammen ud fra dette. Vi gennemgår, hvordan man selv kan holde øje med sin ægløsning ved hjælp af ægløsningstest.

En scanning
Ved scanningen tager vi et kig på slimhinden i livmoderen, der fortæller os noget om forholdene for befrugtning. Vi ser også nærmere på æggestokkene, hvorpå man kan se en evt. voksende follikel (ægblære), hvilket fortæller os om ægløsningstidspunktet.

Sædvurdering
Her ser vi et øjebliksbillede af sædkvaliteten. Vurderingen er et øjebliksbillede og kan være noget andet i morgen, men det giver os en fornemmelse af, hvorvidt kvaliteten er som ønsket ift. at opnå graviditet derhjemme.

Vi afsætter ca. en time til både samtalen, scanningen og sædvurderingen.

Pris: 850 kr.

Fortsæt med at prøve derhjemme

Efter samtalen, scanningen og sædvurderingen, er det tanken, at I skal hjem og forsøge at blive gravide derhjemme med den nye vejledning i bagagen.

I vil forhåbentlig føle jer meget bedre forberedt den kommende tid og har nogle helt konkrete håndgribelige værktøjer at læne jer opad. Skulle det så ikke lykkedes derhjemme, vil vi gerne hjælpe med inseminationsbehandling.

Bestil tid

Hvis I ønsker at aftale en tid til vores tilbud, skal vi bede jer om at kontakte os pr. mail: info@diersklinik.dk 

For at få mest ud af tilbuddet, er det vigtigt, at I kommer en dag omkring ægløsning, så vi kan se noget på scanningen. Det hjælper vi gerne med at regne ud. Ift. sædvurderingen er det desuden vigtigt, at manden ikke har haft udløsning i 48 timer. 

Vi vil se frem til at høre fra jer!