Udredning af cyklus samt scanning og sædvurdering

Til jer der har et ønske om at opnå graviditet

Er I et par, der ønsker at opnå graviditet?

I er måske netop begyndt at prøve, måske har I prøvet et par måneder uden held. Måske er I slet ikke begyndt endnu, men vil gerne vide mere.

Mange kvinder har et ønske om et bedre indblik i deres cyklus. En større forståelse for hvornår de har ægløsning, hvad det egentlig vil sige og hvordan de alt i alt optimerer mulighederne for at opnå graviditet allerede fra begyndelsen. Tilbuddet er også til mænd, der gerne vil være støttende og hjælpe, men som i bund og grund mangler indblik i processen for at føle, at de har noget at byde ind med.

Hos Diers Klinik vil vi meget gerne hjælpe par som jer. Jer, der har forsøgt at blive gravide i et par måneder, ikke så længe så der er tale om et reelt problem, men jer, der ønsker at vide mere, så I selv kan optimere chancerne derhjemme..

Derfor tilbyder vi:

En uforpligtende samtale om den kvindelige cyklus. Vi gennemgår, hvad der sker med kvinden inden, under og efter ægløsning. Hvad vil det sige at have ægløsning og hvornår er det optimalt at være sammen ud fra dette. Vi gennemgår, hvordan man selv kan holde øje med sin ægløsning i form af ægløsningstest.

En scanning, hvor vi tager et kig på slimhinden i livmoderen, der fortæller os noget om forholdene for befrugtning. Æggestokkene, hvorpå man kan se en evt. voksende follikel/ægblære, hvilket fortæller os om ægløsningstidspunktet.

Sædvurdering. Her ser vi et øjebliksbillede af sædkvaliteten. Dette er et øjebliksbillede og kan være noget andet i morgen, men det giver os en fornemmelse af, hvorvidt kvaliteten er som ønsket.

Efter dette er det tanken, at I skal hjem og forsøge at blive gravide derhjemme med den nye vejledning i bagagen. I vil forhåbentlig føle jer meget bedre forberedt den kommende tid og har nogle helt konkrete håndgribelige værktøjer at læne jer opad. Skulle det så ikke lykkedes derhjemme, vil vi gerne hjælpe med inseminationsbehandling.

Pris: 1250 DKK

Hvis I ønsker at aftale en tid hertil eller ønsker du/I blot at vide mere, så ring eller skriv til os.

info@diersklinik.dk 
+45 20 22 85 87

Vi vil se frem til at høre fra jer!