Ønske om graviditet med partner

Har du og din partner et ønske om at opnå graviditet?

Måske er I netop begyndt at prøve.
Måske har I prøvet et par måneder uden held.
Måske er I slet ikke begyndt endnu, men vil gerne vide mere.

Så læs med her på siden.

Optimér jeres chancer

Vi vil gerne hjælpe jer med at optimere jeres chancer for at opnå graviditet derhjemme. 

Mange kvinder har et ønske om et bedre indblik i deres cyklus. De ønsker en større forståelse for hvornår de har ægløsning, hvad det egentlig vil sige og hvordan de alt i alt optimerer mulighederne for at opnå graviditet allerede fra begyndelsen.

Vores tilbud er også til mænd, der gerne vil være støttende og hjælpe, men som i bund og grund mangler indblik i processen for at føle, at de har noget at byde ind med.

Hos Diers Klinik vil vi meget gerne hjælpe par som jer.

Vores tilbud

Samtale, scanning og sædvurdering

En uforpligtende samtale om den kvindelige cyklus.
Vi gennemgår, hvad der sker med kvinden inden, under og efter ægløsning. Hvad vil det sige at have ægløsning og hvornår det er optimalt at være sammen ud fra dette. Vi gennemgår, hvordan man selv kan holde øje med sin ægløsning ved hjælp af ægløsningstest.

En scanning
Ved scanningen tager vi et kig på slimhinden i livmoderen, der fortæller os noget om forholdene for befrugtning. Vi ser også nærmere på æggestokkene, hvorpå man kan se en evt. voksende follikel (ægblære), hvilket fortæller os om ægløsningstidspunktet.

Sædvurdering
Her ser vi et øjebliksbillede af sædkvaliteten. Vurderingen er et øjebliksbillede og kan være noget andet i morgen, men det giver os en fornemmelse af, hvorvidt kvaliteten er som ønsket ift. at opnå graviditet derhjemme.

Vi afsætter ca. en time til både samtalen, scanningen og sædvurderingen.

Pris: 850 kr.

Fortsæt med at prøve derhjemme

Efter samtalen, scanningen og sædvurderingen, er det tanken, at I skal hjem og forsøge at blive gravide derhjemme med den nye vejledning i bagagen.

I vil forhåbentlig føle jer meget bedre forberedt den kommende tid og har nogle helt konkrete håndgribelige værktøjer at læne jer opad. Skulle det så ikke lykkedes derhjemme, vil vi gerne hjælpe med inseminationsbehandling.

Bestil tid

Hvis I ønsker at aftale en tid til vores tilbud, skal vi bede jer om at kontakte os pr. mail: info@diersklinik.dk 

For at få mest ud af tilbuddet, er det vigtigt, at I kommer en dag omkring ægløsning, så vi kan se noget på scanningen. Ift. sædvurderingen er det desuden vigtigt, at manden ikke har haft udløsning i 48 timer. 

Vi vil se frem til at høre fra jer!